تعمیر، نصب و نگهداری قفل برقی در صفائیه



قفل برقی

قفل های برقی که  برای درب های حیاط منازل مسکونی استفاده می شود، دارای یک قفل باز کن است. کارکرد این قفل به این صورت است که زمانی که شما دکمه را برای باز شدن در فشار می دهید،‌ یک ولتاژ  در بوبین ها یک میدان مغناطیسی ایجاد می کند. این حالت مغناطیسی زبانه در را می کشد و در نهایت منجر به باز شدن در می شود.

 

انواع قفل درب

هر نوع قفل درب، دارای یک قفل یا پیچ برای عبور بین در و چهارچوب قرار داده می شود که مانع دسترسی می شود.

در قفل های کلیدی سنتی از انواع روش “سنجاق و چنگک” استفاده شده است که در آن سیلندر قفل با خط سنجاق های فلزی کوچک، که هر کدام از یک نیمه بالایی و پایینی تشکیل شده است، در جای خود نگه داشته شده است. هنگامی که یک کلید وارد و چرخانده می شود، لبه “دندانه دار” ناهموار در هر پین، در یک فاصله مشخص حرکت می کند و سیلندر فقط زمانی می تواند بچرخد که هر پین به اندازه کافی جابجا شود تا یک فاصله مستقیم بین نیمه بالایی و پایینی همه پین ها ایجاد شود.

 

در قفل های الکترونیکی قطعه ای به نام « محرک» وجود دارد که باعث اتصال سیلندر به یک موتور کوچک می شود.  این موتور به وسیله ی یک ضربه الکتریکی کنترل می شود. که به روش های گوناگون فعال می شود: توسط یک کارت خوان الکترونیکی، یک صفحه کلید یا توسط یک سنسور کنترل از راه دور بی سیم. قفل الکترونیکی درب به گونه ای تنظیم شده است که تنها زمانی که محرک الکترونیکی به صورت صحیح وارد شود، شروع به کار می کند.

 

قفل درب سنتی در مقابل الکترونیکی یا برقی

روش های قفل درب­ها دارای مزایا و معایبی هستند. به طور مثال: کلیدهای فیزیکی (کلیدهای فلزی)، کارت های کلید یا ریموت های دستی، ممکن است گم شوند یا آسیب ببینند، کدهای کلیدی عددی ممکن است فراموش شوند یا اشتباه به کار گرفته شوند. کدهای کلیدی به راحتی توسط کاربر تغییر می کند. اما تغییر قفل های کلیدی نیازمند تخصص است. در صورت قطع برق نیز مشکلاتی برای درب های الکترونیکی ایجاد می شود و تا اتصال مجدد برق، باز شدن درب ممکن نیست.

قفل های الکترونیکی دارای ترکیبی از کنترل قفل فیزیکی و الکترونیکی هستند. به عنوان مثال: در مواقع اضطراری یک کلید فیزیکی برای راه اندازی وجود دارد اما روزانه از ریموت یا صفحه کلید برای قفل و باز کردن درب استفاده می شوند.

 

قفل های هوشمند و امنیت خانه

قفل های الکترونیکی با یک سیستم خودکار پیشرفته، از راه دور کنترل و نظارت می شوند.

زمان استفاده قفل های الکترونیکی در خودروها، می­توانید در حالی که فاصله کمی با خودرو دارید، درها را قفل و باز کنید. برای خانه ها یا مشاغل نیز سیستم های خودکار را می­توان طوری برنامه ریزی کرد که درصورت فراموشی، درها را در ساعات مشخصی از روز قفل کند. برنامه های مانیتورینگ از راه دور می توانند به شما این امکان را بدهند که از تلفن هوشمند خود برای دیدن وجود درهای قفل شده استفاده کنید و آنها را از هر نقطه در جهان قفل کنید. در بدترین حالت، شما می توانید درب خود را از راه دور برای دسترسی سریع و غیر مخرب به پرسنل آتش نشانی و پلیس باز کنید.

 

انواع قفل های برقی

برای امنیت و راحتی بیشتر در هنگام باز شدن درها، از قفل های برقی استفاده می شود.  آنها انواع مختلفی دارند که برخی دارای گزینه های بیش تری نسبت به سایرین هستند اما برای تمام آن ها منابع تغذیه و انتقال برق مورد نیاز است.

 

درب های بیرونی:

برای بازکردن درهای ورودی و خروجی ساختمان از  قفل برقی درب های بیرونی استفاده می شود.

 

درب های داخلی:

می توان از قفل های برقی درب های داخلی زمانی که فاصله زیادی تا در ورودی منزل وجود دارد،  استفاده کرد و با نصب این قفل می توانید مانند قفل برقی درب های بیرونی، آن را باز کنید.

 

 مشاغل و اماکن:

در شغل­هایی که در آن رفت و آمد زیاد است، باز بودن مداوم درب، موجب پایین آمدن سطح امنیت می شود،‌ به همین علت میتوان از قفل های برقی مشاغل و اماکن استفاده کرد که در صورت نیاز با مجوز باز و بسته می شوند و به صورت دستی امکان باز و بسته شدن آن ها وجود ندارد.

 

مزیت های قفل برقی

قفل های سنتی را می توان با کارت های بانکی باز کرد. ولی در قفل های برقی این مشکل برطرف شده است. استفاده از قفل برقی برای درهای اتومات یک باید است. بیشتر درب های اتومات دارای قفل داخلی هستند اما زماینکه لنگه های در بیش از دو متر باشد،‌ موتور داخلی توان قفل کردن در را دارا نیست و نیاز است حتما از قفل برقی استفاده شود.

قفل های برقی به علت مقاومت بالا در مواجهه با ضربه،‌ دچار خسارت کمتری نسبت به قفل های دیگر می شوند. به همین علت برای مکان های پر رفت و آمد گزینه ی مناسبی هستند.

قفل های زنجیری هر چند وقت یکبار نیاز به ریگلاژ و تنظیم مجدد دارند ولی قفل های برقی تنها یک بار نیاز به تنظیم دارند. و از نظر زیبایی ظاهری به دلیل تعبیه قفل داخلی،‌ چشم نواز تر هستند. از این جهات قفل های برقی نسبت به قفل های زنجیری مقرون به صرفه تر هستند.

 

نکاتی که زمان خرید قفل برقی باید به آن دقت کنید:

قیمت: پیشنهاد می شود قبل از خرید قفل ها، محدوده ی قیمت خود را مشخص کنید.

انواع : شما با بررسی درب مورد نظر،‌ می توانید مناسب ترین نوع قفل را انتخاب کنید.

جنس: جنس هر قفل متناسب با قیمت آن متفاوت است.

تعداد بوبین: تعداد بوبین ارتباط مستقیمی با  طول عمر آنها دارد.

کیفیت مغزی: کیفیت مغزی ها بسیار مهم است و مغزی هایی که 2 شیار دارند. ایمن تر از مغزی های تک شیار هستند.

 

و در نهایت گارانتی شرکت ارائه دهنده قفل …

 

 

قیمت قفل برقی و تعمیر آن

با توجه به تنوع و گوناگونی قفل برقی در بازار و تغییر نرخ مداوم. لطفا جهت دریافت قیمت و تعرفه تعمیر آرامبند با مشاورین مجرب مجموعه گرین­کو تماس بگیرید.

 

تعمیرات تخصصی انواع قفل برقی گرین­کو

با افزایش روز افزون استفاده از انواع قفل برقی نیاز به تعمیر این قفل ها امری ضروری است. مجموعه گرین­کو با بیش از 10 سال سابقه کار در این زمینه و با بکارگیری تکنسین های مجرب توانسته خدماتی امن و حرفه ای را برای تعمیر قفل های برقی، به شما عزیزان ارائه کند. ساکنین محترم صفائیه شما می­توانید در صورت نیاز به تعمیر و نصب انواع قفل های برقی، به صورت شبانه روزی ‌با شماره تماس 66363169 – 021 با ما در ارتباط باشید.

 

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *